Política de protecció de dades

 1. Informació sobre el responsable del tractament de les dades personals
RESPONSABLE DEL TRACTAMENT

Associació Catalana de Professionals de la Salut Mental (en adelante, ACPSM)

CIF: G-62513916

Adreça: Avda. Diagonal, 152 08018 Barcelona

Teléfono: 636.72.55.99

Correu electrònic:Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Lloc Web: https://www.aencatalunya.cat/

 1. Finalitat
Amb quina finalitat tractarem les teves dades personals?

A l’ACPSM tractem la teva informació per:
 • Manteniment de la relació i la prestació de servei / activitats que es gestionen a través de l'associació.
 • Gestionar comunicacions per correu electrònic amb interessats.
 
Durant quant de temps tindrem les seves dades?

Les dades personals proporcionades es conservaran mentre hi hagi un interès mutu per mantenir la finalitat de el tractament i durant el termini pel qual es puguin derivar responsabilitats pels serveis prestats a l'interessat.

Quan ja no sigui necessari per a tals fins, se suprimiran amb les mesures de seguretat adequades per garantir la seudonimización de les dades o la destrucció total dels mateixos.

 1. Legitimació
Quina és la legitimació per al tractament de les teves dades?

Segons les finalitats de la recollida de les dades, el tractament de les teves dades és necessari i es porta a terme sobre la base de l'interès legítim de l'associació i el consentiment de la persona interessada.

Així mateix, totes les dades recollides són necessaris per al manteniment de la relació. No obstant això, les dades que estiguin marcats amb una estrella (*) són obligatòries. En el cas que les dades obligatòries no fossin facilitades, l'ACPSM no podrà prestar el servei donat que no es podrà enviar el formulari.

 1. Drets que assisteixen a les persones interessades
Quins drets tens en matèria de protecció de dades?

Per a l'exercici dels drets de l'interessat l’ACPSM posa a la teva disposició la Sol·licitud d'exercici dels drets al tractament de dades personals dirigida a l’Associació catalana de professionals de la salut mental (ACPSM) per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. acompanyat de fotocòpia de document oficial que us identifiqui. En cas d'exercir-se per correu electrònic haurà de signar-se digitalment el missatge o adjuntar un document oficial escanejat.

 1. Destinataris
Les dades facilitades no seran cedides a terceres persones, excepte les autoritzades al tractament, entitats, organitzacions o persones directament relacionades amb la finalitat del responsable.

 1. Procedència de les teves dades
Les dades de caràcter personal que utilitza l'ACPSM proporcionades en aquest lloc web, procedeixen de la persona interessada.

Quines categories de dades utilitzem?

Les categories de dades de caràcter personal que es tracten:

 • Dades d'identificació
 • Nom
 • Adreces electròniques
 
L’ACPSM no tracta dades especialment protegides

 1. Autoritat de control
Des de l’ACPSM posem el màxim esforç per complir amb la normativa de protecció de dades atès que és l'actiu més valuós per a nosaltres. No obstant això, informem que en cas que entenguis que els teus drets s'han vist menyscabats, pots presentar una reclamació davant l'Autoritat de control.