Presentació del llibre "La psicoterapia de Grupo en los servicios de Salud Mental"

Presentació del llibre
Dijous, 16 Maig , 18:30 h
- La Rubia

Des de la Secció catalana de Grups de l'AEN, tenim el plaer de convidar-vos a la presentació del llibre "La psicoterapia de Grupo en los servicios de Salud Mental"

Ens trobarem el proper dijous 16 de maig a una sala de La Rubia (C/ Fernandina, nº 29, plaça del MACBA), a les 18:30h.

Aquest llibre recull una selecció d’experiències grupals realitzades en els dispositius de la Xarxa Pública de Salut Mental de tot el territori espanyol i que van ser presentades en les I Jornadas de la Sección Grupos AEN (Madrid, octubre 2017).

L’objectiu d’aquesta presentació és oferir als professionals de la SM un panorama actualitzat sobre l’exercici de la Psicoteràpia Grupal i, a partir d’aquest material, crear un espai de discussió grupal on compartir les nostres pròpies inquietuts, idees i experiències per a profunditzar en l’anàlisis de les dinàmiques de grup.

Fernando Lacasa, psicòleg clínic i coordinador del Grup de Treball, farà l'inaguració del Acte. També contarem amb la presència de Àngela de la Hoz, psicòloga clínica a Madrid i una de les editores del llibre. L'espaï de discussió grupal serà dinamitzat per membres actius del Grup de Treball.

Us convidem a participar i intercanviar impressions en aquesta trobada!

Els interessats en formar part del grup de treball català de la Secció de Psicoteràpia de Grups de l’AEN poden posar-se en contacte amb nosaltres mitjançant el mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Ens reunim el tercer dilluns de cada mes a la sala de reunions del Centre Cívic Parc Sandaru (C/ de Buenaventura Muñoz, nº 21, Barcelona).


Lugar

La Rubia
Fernandina, nº 29