I Jornades Catalanes d'Hospitals de Dia d'Adults de Salut Mental

I Jornades Catalanes d'Hospitals de Dia d'Adults de Salut Mental
Dijous, 21 Març , 09:00 h a 19:00 h
Barcelona - Hospital Sant Rafael

Aquestes primeres jornades d'Hospitals de Dia de Salut Mental de Catalunya sorgeixen del desig de compartir les nostres experiències en diferents hospitals de dia de salut mental d´adults pel creixement i la consolidació d'aquests dispositius en els darrers anys. L´espai que s´obre possibilita reflexionar sobre l´evolució dels diversos models terapèutics en els HDSMA.

Són múltiples i diversos els objectius que ens plantegem en aquestes jornades, tals com conèixer la varietat de diferents enfocaments psicoterapèutics en els HDSMA i reflexionar sobre el treball en equip, l'element d´identitat dels mateixos.
El taller pràctic ens oferirà la possibilitat d´analitzar les dificultats inherents a la pràctica clínica en forma  d'hospitalització parcial, així com compartir experiències, incorporar  coneixements i estudiar possibilitats de millora.


Seguint aquests objectius, des del grup de treball d´HDSMA Germanes Hospitalàries, us convidem a participar en aquest espai de trobada, que esperem que permeti l'enriquiment de tots els assistents.


Lugar

Hospital Sant Rafael
Pg de la Vall d'Hebron 107-117
Barcelona