Del 30/3/2017 al 1/4/2017
XXIX Congrés Nacional SEPYPNA: “Salut mental i crisis socials. Expressions psicopatològiques i respostes terapèutiques”
Entre els dies 30 de març i1 d’abril tindrà lloc a Granada el Congrés Nacional del 2017, que girarà entorn els condicionants socials de la salut mental en nens i adolescents, així com el seu abordatge.
Preu: 190€
El tema central serà la interrelació o influència entre Salut Mental i Crisis Social –o la diversitat de crisis socials- en la seva vessant de carència de les condicions socioeconòmiques mínimes per viure com a nen o adolescent.

El risc de pobresa –així com altres situacions d’extrema gravetat que moltes vegades es relacionen entre les mateixes, com serien les guerres i els refugiats que ocasionen, l’emigració, el tràfic de persones humanes o les catàstrofes naturals- augmenta i empitjora els problemes de salut mental, amb més intensitat en els menors.

Entre els nostres objectius estarà el d’acompanyar a aquests menors en la recerca de factors de protecció: recolzament de l’entorn familiar extens; ús i riquesa de llenguatge com a mitjà de simbolització i elaboració psíquica; desplegament d ela curiositat i el joc, com a prèvia a l’escola; vincles extrafamiliars, ajuda de mestres i educadors socials... Transmissió d’esperança, i no només humiliació, en el fet de deixar-se ajudar.

El repte també és traslladar els nostres models de comprensió i les nostres diverses intervencions terapèutiques des de l’àmbit clínic (defensant-lo i desenvolupant-lo) als diferents entorns on aquests menors viuen en patiment.

En el Congrés hi participaran ponents d’àmplia experiència i implicació tant en la clínica com en la reflexió i integració d’un model comprensiu, psicodinàmic i relacional. S’intentarà debatre en torn a la seva aplicació també a través d’una diversitat d’intervencions preventives i psicosocials possibles per a aquestes poblacions més vulnerables, que són les que més ho necessiten.
Correu electrònic del destinatari
(Separat per comes si són més d'un)
Correu electrònic del remitent
Nom del remitent
Comentaris
(Opcional)
Si vols inscriure’t a aquesta Jornada només has d’omplir el següent formulari:
DADES PERSONALS
Nom
Primer Cognom
Segon Cognom
NIF (necessari per obtenir el Certificat d'Assistència)
Sexe
Home
Dona
Adreça
Codi Postal
Població
Província
Telèfon Fix (opcional)
Telèfon Mòbil (opcional)
Correu electrònic
Ests associat?
No
DADES LABORALS
Titulació
Categoria Professional
Empresa o Institució
Estudis en curs (opcional)
Centre Formatiu (opcional)
Comentaris (Opcional)
Desitjo rebre informació periòdica relacionada amb l’Associació Catalana de Professionals de Salut Mental
Aquestes dades es destinaran únicament i exclusiva a les finalitats que es defineixen en les funcions de l'Associació Catalana de Professionals de Salut Mental, quedant emparades sota la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, sobre PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL. Tots els inscrits podran exercir els drets d'oposició, accés, rectificació i cancel·lació de les seves dades de caràcter personal, d'acord amb les lleis.
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8
Website realitzat per Fosbury
© Associació Catalana de Professionals de Salut Mental · info@aencatalunya.cat