5/11/2016
Jornada amb Peter Fonagy
El dissabte 5 de novembre de 2016 tindrà lloc a l’Auditori de la Universitat de Deusto, a Bilbao, una jornada de 8 hores amb Peter Fonagy. La jornada es fa amb la col·laboració de AIEDEM (Associació Internacional de l’Estudi i Desenvolupament de la Mentalització)
Inscripció gratuïta
Peter Fonagy és Director del Departament d’Investigació en Psicologia Clínica del University College London (UCL) i Director Executiu del Anna Freud Center de Londres. Així mateix, és assessor de programes de Salut Mental de Nens, Adolescents i Adults per al National Health Service (NHS) britànic i director d’algunes de les prestigioses guies clíniques NICE. També és consultor i col·laborador de la Clínica Menninger (Texas) i d’Universitats de primer nivell dels EUA, com Yale o Hardvar entre d’altres. Els seus interessos clínics es centren en les relacions d’afecció primerenques, en la congnició social, la violència i el trastorn límit de personalitat.

Durant la jornada, de 8 hores, les presentacions teorico-tècniques s’acompanyaran de presentacions clíniques a través de la projecció de gravacions de vídeo, subtitulades al castellà, per il·lustrar el tipus d’intervencions del psicoterapeuta a la MBT.

Per a més informació o per a inscriure-us, podeu consultar el web
http://gpab.org/jornada/programa/
Correu electrònic del destinatari
(Separat per comes si són més d'un)
Correu electrònic del remitent
Nom del remitent
Comentaris
(Opcional)
Si vols inscriure’t a aquesta Jornada només has d’omplir el següent formulari:
DADES PERSONALS
Nom
Primer Cognom
Segon Cognom
NIF (necessari per obtenir el Certificat d'Assistència)
Sexe
Home
Dona
Adreça
Codi Postal
Població
Província
Telèfon Fix (opcional)
Telèfon Mòbil (opcional)
Correu electrònic
Ests associat?
No
DADES LABORALS
Titulació
Categoria Professional
Empresa o Institució
Estudis en curs (opcional)
Centre Formatiu (opcional)
Comentaris (Opcional)
Desitjo rebre informació periòdica relacionada amb l’Associació Catalana de Professionals de Salut Mental
Aquestes dades es destinaran únicament i exclusiva a les finalitats que es defineixen en les funcions de l'Associació Catalana de Professionals de Salut Mental, quedant emparades sota la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, sobre PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL. Tots els inscrits podran exercir els drets d'oposició, accés, rectificació i cancel·lació de les seves dades de caràcter personal, d'acord amb les lleis.
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8
Website realitzat per Fosbury
© Associació Catalana de Professionals de Salut Mental · info@aencatalunya.cat