Del 10/6/2016 al 11/6/2016
Taller “Teràpies Basades en la Mentalització”
Els dies 10 i 11 de juny de 2016 tindrà lloc a l’Associació de Mestres Rosa Sensat el taller “Teràpies Basades en la Mentalització”, dirigit per Albert Fernández Liria i Josefina Mas Hesse, amb la co-organització de l’Associació La Regadera per a l’Acció Psicosocial Comunitària, juntament amb EFSYP (Espai de Formació en Salut i Psicoteràpia). Aquesta activitat docent està en tràmit per a la seva acreditació pel Consell Català de Formació continuada de les Professions Sanitàries.
Inscripció gratuïta
La capacitat de mentalització és la capacitat per a comprendre el propi compartament i el d’altres, facilitant la funció de prendre consciència i regular els estats mentals. És un procés bàsic per a la regulació emocional, el funcionament interpersonal i el desenvolupament d’una identitat integrada. L’ús d’intervencions orientades a promoure la capacitat de mentalització ha sigut proposat per a molts trastorns.

En aquest curs es pretén entrenar aspectes relacionats amb la capacitat de mentalitzar del psicoterapeuta i amb la seva aplicació per a ajudar al pacient a enfortir la seva i mantenir-la en diferents situacions i estats mentals.

Per a més informació del taller i per a realitzar la inscripció podeu consultar el web http://www.espaciosaludypsicoterapia.com/. Per a més informació podeu trucar al 615 462 893.
Correu electrònic del destinatari
(Separat per comes si són més d'un)
Correu electrònic del remitent
Nom del remitent
Comentaris
(Opcional)
Si vols inscriure’t a aquesta Jornada només has d’omplir el següent formulari:
DADES PERSONALS
Nom
Primer Cognom
Segon Cognom
NIF (necessari per obtenir el Certificat d'Assistència)
Sexe
Home
Dona
Adreça
Codi Postal
Població
Província
Telèfon Fix (opcional)
Telèfon Mòbil (opcional)
Correu electrònic
Ests associat?
No
DADES LABORALS
Titulació
Categoria Professional
Empresa o Institució
Estudis en curs (opcional)
Centre Formatiu (opcional)
Comentaris (Opcional)
Desitjo rebre informació periòdica relacionada amb l’Associació Catalana de Professionals de Salut Mental
Aquestes dades es destinaran únicament i exclusiva a les finalitats que es defineixen en les funcions de l'Associació Catalana de Professionals de Salut Mental, quedant emparades sota la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, sobre PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL. Tots els inscrits podran exercir els drets d'oposició, accés, rectificació i cancel·lació de les seves dades de caràcter personal, d'acord amb les lleis.
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8
Website realitzat per Fosbury
© Associació Catalana de Professionals de Salut Mental · info@aencatalunya.cat