16 d'abril de 2015
Traspàs de la Dra. Roser Pérez-Simó
Us comuniquem que ahir, 15 d’abril, va traspassar la nostra companya Dra. Roser Pérez-Simó. La vetlla comença avui a partir de les 12h al tanatori de la ronda de dalt i la cerimònia de comiat serà divendres a les 15h.
Roser Pérez-Simó va ser presidenta de l’Associació Catalana de Professionals de Salut Mental i membre de la seva actual junta directiva. La seva trajectòria professional va estar marcada pel desenvolupament del treball en xarxa i el respecte a la condició personal del pacient.

Davant una psiquiatra oficial molt reduccionista i asilar, sempre va defensar la importància de comptar en els tractaments de la psicopatologia amb els recursos sans de l’individu i el seu entorn familiar i social. Així va ser com en un moment històric de grans canvis socials i polítics va aportar la visió de la psiquiatria dinàmica del sector, que va conèixer de prop durant la seva formació a França. D’aquesta manera va impulsar projectes que han passat a formar part de la nostra xarxa assistencial actual.

Destaca la seva contribució en la creació del Centre d’Higiene Mental de Les Corts, a la transició a una psiquiatria comunitària des de la Diputació de Barcelona, així com al reconeixement de la psiquiatria del nen i l’adolescent des de l’Hospital Sant Joan de Déu i des de la creació del Congrés Català de Salut Mental del Nen i l’Adolescent.
Correu electrònic del destinatari
(Separat per comes si són més d'un)
Correu electrònic del remitent
Nom del remitent
Comentaris
(Opcional)
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Website realitzat per Fosbury
© Associació Catalana de Professionals de Salut Mental · info@aencatalunya.cat